•Pakuotėje 6 vnt.•Pedro Domecq‘as Lembeye, kompanijos „Pedro Domecq“ įkūrėjas, 1816 m. atvyko į Ispaniją iš Prancūzijos. Jis pasiėmė iš savo gimtinės tai, kas joje buvo geriausia, ir sujungė su ispanų chereso bei brendžio gamybos tradicijomis. 1822 m. jo įkurta kompanija tapo viena didžiausių Cherese gaminamo vyno pardavėjų. Jam pavyko pagaminti unikalų brendį, kuris greitai tapo vienu svarbiausių Chereso vyno pramonės gaminių.Šio prekių ženklo brendžio kokybę užtikrina senovinis rankų darbo reikalaujantis brandinimo būdas „Criaderas y Soleras“, kurį nuo neatmenamų laikų tradiciškai naudoja ispanų chereso ir brendžio gamintojai. Tai vienas iš veiksnių, išskiriančių Andalūzijos brendį iš kitų ir lemiančių jo savitumą. Brandinant brendį šuo būdu statinės laikomos eilėmis, viena ant kitos, t. y. pakopomis. Apatinė pakopa, kurioje laikomas seniausias brendis, vadinama solera, virš jos esančios pakopos vadinamos criadera.Kartkarčiais iš visų apatinės pakopos statinių paimama vienodas kiekis
•Pakuotėje 6 vnt.•Pedro Domecq‘as Lembeye, kompanijos „Pedro Domecq“ įkūrėjas, 1816 m. atvyko į Ispaniją iš Prancūzijos. Jis pasiėmė iš savo gimtinės tai, kas joje buvo geriausia, ir sujungė su ispanų chereso bei brendžio gamybos tradicijomis. 1822 m. jo įkurta kompanija tapo viena didžiausių Cherese gaminamo vyno pardavėjų. Jam pavyko pagaminti unikalų brendį, kuris greitai tapo vienu svarbiausių Chereso vyno pramonės gaminių.Šio prekių ženklo b
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku