ŠAUNIAUSIA BIURO KOMANDA 2019 – BSS GRUPIOKAI


Šiandien, kai įmonių vadovai sprendžia rebusus, kaip motyvuoti darbuotojus, suburti ir išlaikyti komandas, tarpusavyje varžosi dėl darbuotojų lojalumo bei bando rasti būdus išlaikyti juos darbingus ir siekiančius paties geriausio rezultato visai įmonei – inicijavome „Šauniausios biuro komandos 2019“ rinkimus ir itin džiaugėmės rezultatais! 

Jau 14 metų iš eilės organizuojame nacionalinį konkursą „Šauniausias administratorius (-ė)“, kuris iki dabar neturi alternatyvų. Na, o šie metai ypatingi, nes sekdami naujausias biuro gyvenimo tendencijas, nusprendėme keisti konkurso konceptą ir ieškoti šauniausios komandos.

Per sąlyginai trumpą laiką, 10 dienų, registravosi net 114 skirtingų įmonių komandų iš visos Lietuvos, kas yra visiškai lygių neturintis skaičius. Vien tik užpildę paraišką dalyvauti konkurse, jie visi įrodė, kad yra nugalėtojai, o kiekviena atstovaujama įmonė turi savo sėkmės istoriją, nes joje dirba motyvuoti ir laimingi darbuotojai, save vadinantys komanda, o dažnu atveju ir šeima. 

Gegužės 3 d. vykusiame gyvame finale susitiko 8 daugiausiai taškų per visus konkurso etapus surinkusios komandos, komisijos nariai bei komandų sirgaliai. Renginį vedė charizmatiškas ir geromis emocijomis trykštantis Dainius Palivonas, kuris neslėpė susižavėjimo: „Officeday organizuotas renginys išsiaiškinti stipriausią biuro komandą jau nuo pirmų organizavimo akimirkų buvo kuriamas sėkmei! Komandos darbas neįtikėtinai sklandus, tad ir renginyje atvykusios komandos buvo lyg veidrodis, atspindintis neįtikėtiną darną ir komandiškumą. Visi dalyviai susitiko pirmą kartą, o atrodė lyg tai būtų artimų šeimos narių turnyras, jokios griaunančios konkurencijos, tik žaismingas noras laimėti ir įsitraukimas į procesą 100%.”

Tradicija jau tapo, kad komisiją sudaro 5 nariai, įvairių sričių specialistai, kurie gali įvertinti kiekvienai komandai reikalingas kompetencijas. Šiemet komandas dalyves vertino bei nugalėtus rinko – „Officeday Lietuva“ generalinė direktorė Vaida Pacauskienė, 2018 m. šauniausia administratore tapusi Eglė Tamašauskaitė, „AdDrama” įkūrėja ir vadovė Laura Domarkė, „Lietuvos Raudonojo kryžiaus” plėtros vadovė Erika Lukšėnaitė ir „Pildyk” serialų veikėjas Rolas – Paulius Grinčikas.

Konkurse šiemet pergalę šventė įmonės UAB „BSS grupės“ komanda – BSS grupiokai. Ši komanda komisijos simpatijas pelnė jau po pirmos užduoties, parodydama savo komandiškumą, kūrybiškumą, vieningumą ir gerą humoro jausmą. „Būti komanda mums nekainuoja daug pastangų – esame pozityvūs, linksmi, empatiški, kupini entuziazmo. Jei kažkuriam sunkesnė diena, stengiamės padėti darbuose, pralinksminti, papokštauti ir nuotaika pasitaiso savaime. Visi puikiai žinome, kad geruose santykiuose su kolegomis ir su gera nuotaika, darbai einasi gerokai sklandžiau“, – sėkmės receptu dalinosi nugalėtojai. 

Na, ir pabaigai, palinkėjimas – branginkite kolegas su kuriais džiaugiatės pavieniais ir bendrais pasiekimais, palaikote vieni kitus sunkiomis akimirkomis ir kartu kiekvieną dieną švenčiate gyvenimą!






Daugiau akimirkų iš „Šauniausios biuro komandos 2019“ konkurso finalo rasite čia.