ŠAUNIAUSIA ADMINISTRATORĖ 2018 – EGLĖ TAMAŠAUSKAITĖ


Kiekvienais metais šimtus administratorių suburiančiame konkurse šiemet pergalę šventė įmonės UAB „BAA Training“ administratorė Eglė Tamašauskaitė. Mergina į finalą atvyko su aktyvia palaikymo komanda, o komisijos simpatijas pelnė jau po pirmos užduoties, parodydama savo puikius reprezentacinius bei eiliavimo gebėjimus. Nors administratore dirba tik metus, Eglė savo tolimesnį karjeros kelią taip pat sieja su profesija, kur daug bendravimo su įvairiais žmonėmis, daug kūrybiškų idėjų ir jų įgyvendinimo, daug atsakomybės. „Tikiuosi, kad mano pergalė motyvuos ir kitus kolegas eiti iš komforto zonos bei dalyvauti tokiuose konkursuose.“, – su diplomu rankose kalbėjo šių metų nugalėtoja. 

Balandžio 26 d. vykusiame gyvame finale susitiko 8 daugiausiai taškų per visus konkurso etapus surinkę dalyviai, komisijos nariai bei palaikymo komandos. Renginį vedė charizmatiškasis Vytautas Rumšas jaunesnysis, kuris neslėpė nuostabos matydamas administratorių kūrybiškumą ir šiuolaikinias biuro prekių bei paslaugų inovacijas.

Tradicija jau tapo, kad komisiją sudaro 5 nariai, įvairių sričių specialistai, kurie gali įvertinti kiekvienam administratoriui reikalingas kompetencijas. Šiemet dalyves vertino bei nugalėtą rinko – „Officeday“ generalinis direktorius Marius Staugaitis, 2017 m. nugalėtoja Eglė Joknytė, Rasa Jusonytė – „Žinių radijo“ laidos „Ką žmonės dirba“ vedėja, Mantas Cegelskas – profesionalus aktorius, UAB „Alisa Management Laboratory“ mokymų vedėjas. Paskutinis komisijos narys Valdas Lopeta, prekybos tinklo „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas, į finalą atvykti nespėjo ir savo vietą užleido žurnalistui, „Žinių radijo“ laidų vedėjui Dariui Matui. 

Šiemet šauniausiųjų rinkimuose Lietuvoje užsiregistravo 213 dalyvių, iš jų net 20 – vyrų. Toks renginys organizuojamas jau keturioliktąjį kartą nuo 2004 m. ir vyksta visose 3-ose Baltijos šalyse. Konkursas kiekvienais metais sulaukia vis daugiau vyriškos giminės susidomėjimo – šiemet jie taip pat aktyviai rinko balsus, atliko užduotis. „Officeday Latvija“ konkurse dalyvaujantys vaikinai pasiekė net finalą. Vienas jų, pirmą kartą konkurso istorijoje, užėmė garbingą 3 vietą. Organizuodama tokį konkursą „Officeday“ komanda stengiasi neigti stereotipą, kad administratoriaus profesija yra tik moteriška. Gyvame finale skelbtos užduotys taip pat buvo orientuotos į itin įvairias profesines kompetencijas – nuo viešojo kalbėjimo, komunikacijos subtilybių iki mokėjimo susikaupti strateginėms bei kūrybinėms užduotims.

Kaip sakė viena komisijos narių, Šauniausia biuro administratorė 2017 Eglė Joknytė, konkursas jos gyvenimą pakeitė labai stipriai. Per metus pasikeitė jos darbo pareigos, ji tapo dar ryžtingesnė, labiau savimi pasitikinti bei nebijanti pokyčių. Tad vertinat konkurso dalyves Eglė atkreipė dėmesį į drąsą, pasitikėjimą savimi bei šypseną – tai, be ko neišsiverstų nei vienas sėkmingas administratorius.

Šių metų konkurso finalas sutapo su Tarptautine biuro prekių ir sprendimų paroda OFFICEDAY ŠIMTMEČIO PARODA 2018. Kiekvienais metais vis kitoje Baltijos šalyje organizuojamas renginys vyko moderniame verslo centre K29, Vilniuje. Šiemet čia apsilankė daugiau nei 400 lankytojų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, dalyvavo per 40 tiekėjų iš viso pasaulio — nuo Vokietijos iki Japonijos. Parodos tema – visų Baltijos šalių šimtmetis, todėl parodos motyvu tapo visas šalis jungianti Baltijos jūra ir jos bangos. 

Daugiau apie konkurą čia (nuoroda: https://www.officeday.lt/sauniausiadministratoriai2018/).

Dalijamės gražiausiomis administratorių konkurso finalo  emocijomis.


  






Daugiau akimirkų iš „Šauniausių administratorių“ konkurso finalo rasite OFFICEDAY LIETUVA FACEBOOK puslapyje.