OFFICEDAY pristatė interaktyvios mokyklos sprendimą parodoje MOKYKLA 2017


Lapkričio 24-25 d. Vilniaus parodų centre LITEXPO vyko paroda MOKYKLA 2017, kurioje dalyvavo ir OFFICEDAY. Dvi dienas trukusi šventė sujungė įvairias įmones bei švietimo įstaigas, kurių šiemet buvo net 104. 

Šiemet parodas MOKYKLA 2017 bei VAIKŲ ŠALIS iš viso aplankė 17800 lankytojų — moksleiviai, mokytojai, kiti mokyklų darbuotojai, tėvai ir visi besidomintys vaikų švietimu. Parodos metu buvo pristatomi inovatyvūs gaminiai bei sprendimai švietimo bei ugdymo srityje, veikė mokyklų bei savivaldybių erdvė, kurioje buvo dalijamasi geraisiais pavyzdžiais bei patirtimi, surengta daugiau nei 170 renginių bei užsiėmimų. 

Parodoje sėkmingai savo naujas prekes bei sprendimus mokykloms pristatė ir OFFICEDAY, toliau įrodydama, kad šūkis VISKAS MOKYKLAI yra pagrindinis rodiklis. 

Pristatyti NEWLINE išmanieji ekranai

Į parodą atvežėme net 4 išmaniuosius ekranus NEWLINE TRUTOUCH, kurie specialiai sukurti įvairioms mokymo įstaigoms. Šie ekranai pagaminti iš tvirto metalinio korpuso, yra atsparūs smūgiams, subraižymams. Įrenginys vienu metu atpažįsta 10 lietimo taškų, tai puikiai matė visi parodos lankytojai būriais stebėdami bei patys bandydami ekrano galimybes. NEWLINE yra didžiausias išmaniųjų ekranų gamintojas visame pasaulyje (24 % pasaulinės rinkos), todėl džiaugiamės galėdami atstovauti šį ženką bei pristatytį jų gaminius Lietuvos mokykloms. 

Edukacinės programos MOZABOK išbandymas

Parodos metu surengėme net kelis renginius, kvietėme susipažinti ir išbandyti edukacinę platformą „MozaBook“ bei jos interaktyvius įrankius. „MozaBook“ – tai daugiau nei 100 interaktyviųjų įrankių ir žaidimų, kurie padeda lavinti įgūdžius, leidžia mokiniams eksperimentuoti. Interaktyvios 3D scenos, teminės programėlės, žaidimai, mokomieji vaizdo įrašai padės mokiniams lengviau ir smagiau įsisavinti mokymosi medžiagą. 

Matematikos užduočių sprendimai su CASIO 

OFFICEDAY stende iš Vokietijos atkeliavę CASIO atstovai iš pirmų lūpų parodė visas šių kokybiškų ir inovatyvių skaičiuotuvų galimybes. Lankytojai galėjo sužinoti, kad CASIO skaičiuotuvai yra suderinami su išmaniaisiais įrenginiais, turi daugiausiai funkcijų bei numesti ant žemės nesulūžta.

Naujausias CASIO FX-991 skaičiuotuvas leidžiamas naudoti valstybinio egzamino metu, todėl mes parodėme kaip spręsti praėjusių metų matematikos valstybinius egzaminus, dovanojome CASIO atributikos ir skaičiuotuvų. 

Kaip išsirinkti tinkamą kuprinę?

Be išmaniųjų technologijų, pristatėme ir kitas nesenstančias ir visada aktualias mokyklines prekes. Viena jų – kuprinė, nes jas išsirinkti nėra taip paprasta. Mokėme moksleivius, jų tėvus, mokytojus, kad vaikai kuprines turi matuotis kaip batus! Labai svarbu išsirinkti konkrečiam vaikui tinkamą kuprinę: atkreipti dėmesį į ergonomiką, atšvaitus ir dar daug kitų svarbių, bet dažnai pamirštamų, dalykų. 

ONLINE rašikliai ir edukacinė programa – pradedantiems rašyti

Jau ne pirmus metus OFFICEDAY tęsia bendradarbiavimą su plunksnakočių gamintojais ONLINE iš Vokietijos. Šių kokybiškų rašymo priemonių gamintojai nestovi vietoje bei siūlo vis modernesnius būdus jaunajai kartai. ONLINE SWITCH plunksnakotis puikiai tinka lavinti vaikų ranką, moko taisyklingai laikyti rašymo priemones. Stende siūlėme išbandyti bei patiems įvertinti šių plunksnakočių privalumus, pvz., specialiai sukurtą „Discovery“ programėlę interaktyviam ir smagiam rašymo procesui. Kad pirmosios parašytos raidės būtų be nuovargio ir įtampos. 

Daugiau apie parodą buvo kalbama ir per LRT televiziją:

Laba diena, Lietuva (53.50 min.)

Panorama (10.30)