OFFICEDAY dalyvavo parodoje MOKYKLA 2018


Lapkričio 23‒24 dienomis parodų ir kongresų centre LITEXPO vykusioje parodoje MOKYKLA 2018 OFFICEDAY lankytojams pristatė interaktyvius mokymosi sprendimus bei dalijosi patarimais apie reikalingiausias priemones klasėje.

Parodose MOKYKLA 2018 ir VAIKŲ ŠALIS apsilankė beveik 170 000 lankytojų – mokytojų, mokinių, tėvų, švietimo centrų atstovų bei neabejingų žinioms apie mokymosi sprendimus ir naujoves. Kaip atrodys mokykla po 5, 10 ar 15 metų? Kokių įgūdžių reikės? Į šiuos ir kitus svarbius klausimus buvo atsakoma parodos metu surengtuose renginiuose bei daugiau kaip 100 dalyvių stenduose.

Šiuolaikiška ir interaktyvi mokykla 

Kiekvienais metais sukviečiame savo srities profesionalus ir parodos lankytojus supažindiname su naujausiais produktais bei sprendimais, kad kiekviena diena mokykloje būtų lengva bei patogi. Šie metai – ne išimtis, nes OFFICEDAY stende lankytojai galėjo susitikti su atstovais iš „Microsoft“ ir supažinti su „Microsoft O365“ sprendimais bei „Showcase schools“ programa.

Lankytojams pristatėme, kaip išmaniųjų ekranų „Newline“ pagalba interaktyviai vesti ir pasiruošti pamokoms, kontroliniams darbams. Norinčius realiu laiku perduoti svarbiausią ir naujausią informaciją švietimo įstaigų darbuotojams, mokiniams, tėvams bei lankytojams – supažindinome su profesionalių ekranų „LG“ galimybėmis. 

Viskas mokyklai

Parodos metu OFFICEDAY kiekvienam lankytojui padėjo rasti atsakymus į svarbiausius klausimus, susijusius su mokyklinėmis priemonėmis.

Kaip teisingai išsirinkti kuprinę? 

Be jos – nei dienos į mokyklą. Mokėme lankytojus, kad kuprinė turi būti parenkama kiekvienam vaikui individualiai. Daugiausiai lankytojų klausimų sulaukė SCOUT kuprinių rinkiniai. Šios ryškios ir įspūdingos kuprinės atitinka visus aukščiausius kuprinėms keliavus reikalalvimus – atšvaitai,  dirželiai, ergonomika – kiekviena detalė apgalvota, kad mokiniai būtų saugūs ir stilingi. Taip pat letynose išsiskyrė YES prekės ženklo kuprinės, ypač mėgiamos dėl kiekvienais metais atnaujinamo dizaino: madingų spalvų, raštų ir formų.

Kurie plunksnakočiai tinkamiausi rašyti pirmoms raidėms? 

Taisyklingai laikyti ir valdyti plunksnakotį padės specialios formos ergonominė zona. Būtent kokybiškų, pirmiesiems žodžiams išmokti rašyti, plunksnakočių siūlėme savo stende. Jau ne pirmus metus OFFICEDAY bendradarbiauja su ONLINE – gamintojais iš Vokietijos, kurie rašiklių gamyboje pasižymi kokybiškumu ir profesionalumu.

Skaičiuotuvas – pagalbininkas egzamino metu?

Ruošiantis egzaminams rekomenduojama iš anksto įsigyti skaičiuotuvą, kurio subtilybes kiekvienas mokinys perprastų jau pamokų metu. Nes mokslinis skaičiuotuvas, su kuriuo mokama dirbti – puikus pagalbininkas egzamino metu. OFFICEDAY stende lankytojus supažindinome su moderniais CASIO skaičiuotuvais. Mokiniams rodėme, kaip geriausiai išnaudoti visas skaičiavimo funkcijas, o mokytojams siūlėme nemokamai išmėginti mokslinius skaičiuotuvus CASIO FX-991EX.

Priemonės, kurios nuspalvins bet kurią dieną.

Be sužinotų patarimų OFFICEDAY stendo lankytojai išmėgino konstruktorių LAQ, išsirinko naujų priemonių iš JOVI bei KORES naujienų. Taip pat domėjosi sąsiuviniais OXFORD, kuriuose pasižymėtus užrašus labai lengva skenuoti mobilia aplikacija ir pasidalinti su draugais. Lankytojams pro akis nepraslydo ir elegantiški bei įvairiomis spalvomis stebinantys kompiuterių krepšiai BOMBATA.

Plačiau apie parodą MOKYKLA 2018: https://www.litexpo.lt/lt/parodos/mokykla-2018

Kviečiame pasižvalgyti po parodos MOKYKLA 2018 akimirkas OFFICEDAY stende