TARPTAUTINĖ PARODA RYGOJE 2017 – DĖMESYS GLOBALIAM BEI ŠIUOLAIKIŠKAM BIURUI


Gegužės 11-12 d. Latvijos Nacionalinėje bibliotekoje vyko didžiausia OFFICEDAY biuro prekių ir sprendimų paroda Baltijos šalyse GLOBAL OFFICE. Renginys subūrė daugiau nei 40 tiekėjų iš viso pasaulio – nuo Ispanijos iki Japonijos bei apie 600 verslo atstovų iš trijų Baltijos šalių.

Šiemetinės parodos tema – globalus biuras, kurią OFFICEDAY pristatė ir su naujuoju prekių bei sprendimų katalogu 2017 m. Globalizacija – tai ne tik tarptautiniu mastu dirbančios įmonės specifika. Tai tendencija, kuri keičia OFFICEDAY klientų poreikius bei kelia naujus iššūkius jiems patenkinti.

Vienas iš pagrindinių renginio akcentų buvo maisto sprendimai – nauja ir itin populiarėjanti paslauga šiuolaikiniam biurui. Šiandien biure praleidžiame daugiau laiko nei anksčiau – čia valgome pusryčius, užkandžiaujame, švenčiame. Darbuotojai nori motyvuojančios darbo aplinkos, kurią darbdaviai kuria rūpindamiesi sveikais, sočiais bei gardžiais užkandžiais. O kad tai įgyvendinti būtų dar paprasčiau, OFFICEDAY parodoje pristatė atskiras maisto tiekimo kategorijas – nuo pusryčių idėjų iki stalo dekoravimo galimybių, nuo plataus gėrimų pristatymo iki įvairių kavų bei užkandžių degustavimo.

Paragauti sūrių iš Estijos ar užuosti Lietuvos kvapą galima buvo verslo dovanų stende. Čia buvo pristatomos naujausios tendencijos, kaip padėkoti partneriams, pasveikinti kolegas. Verslo dovanos yra OFFICEDAY pasiūlymas klientams pamiršti rūpesčius dėl dovanų ir džiaugtis originaliais sprendimais.

Toliau parodą lankę dalyviai turėjo progos iš arti pamatyti ir išbandyti įvairias kanceliarines priemones, bendrauti tiesiogiai su gamintojais bei sužinoti daug vertingos informacijos. Kaip gaminamas popierius, kam skirta balta zona aplink pieštuko pagrindinį branduolį, kas naujo automatinių pieštukų rinkoje ar kur galima dar panaudoti lipdukų spausdintuvus.

Savo žinias lankytojai galėjo plėsti ne tik klausydamiesi gamintojų pasakojimų, sukdami sėkmės ratus prie interaktyvaus ekrano, tačiau ir lankydami įvairius seminarus. Parodą vainikavo VIP vakaras, kurio metu buvo dar kartą sveikinami geriausi administratoriai Baltijos šalyse, atliekami įvairių pasaulio kultūrų pasirodymai.

Tarptautinė kanceliarinių prekių paroda kiekvienas metais vyksta vis kitoje Baltijos šalyje, praeitais metais Estijoje, šiemet Latvijoje, o kitais metais vėl grįš į Lietuvą.