TARPTAUTINĖJE PARODOJE TALINE - BIURO PREKIŲ NAUJOVĖS


Balandžio 27-28 d. tarptautinėje OFFICEDAY parodoje Taline buvo pristatytos svarbiausios biuro prekių ir paslaugų naujienos. Dvi dienas vykusiame renginyje klientai tiesiogiai bendravo su gamintojų atstovais, domėjosi prekių privalumais, išskirtinumais, turėjo puikią progą naujienas išbandyti gyvai. Paroda sutapo su 10 metų „Officeday Estija“ jubiliejumi, todėl lankytojai girdėjo ir patys prisidėjo prie sveikinimų bei palinkėjimų.

Paroda vyko prabangiame Talino Viru aikštėje esančiame viešbutyje. Jos metu buvo vaišinama „Pellini“, „Melna“ kavomis, „Cerbona“, „Active Fit“, „Hercules“ ir kitais sveikais užkandžiais. Taip pat parodos lankytojai ragavo Lietuvos gamintojų produktų: „Gerovė“ arbatų iš vaisių, uogų koncentratų, „Malsena“ košių. Parodoje dalyvavo įvairūs tiekėjai: nuo ergonomines prekes gaminančių „Fellowes“, kurie leido patiems įlaminuoti skrajutes, išbandyti nugaros, riešų atramas ir daugiau sužinoti, kaip teisingai sutvarkyti savo darbo vietą, iki spalvingų 3M kanceliarinių prekių. Šiame stende lankytojai galėjo pasidaryti ir iš karto gauti smagių savo nuotraukų.

Lankytojai Taline apžiūrėjo itin platų verslo dovanų asortimentą, kurį galime pasiūlyti savo klientams. Nuo originalių reklaminių tušinukų iki išorinių baterijų ir įvairaus dizaino drabužių. Kaip galima paprastai ir greitai pagaminti lipdukus, korteles, pristatė prekinių ženklų „Dymo“, „Brother“ atstovai. Parodoje dalyvavo ir daugybė kitų gerai žinomų gamintojų iš viso pasaulio.

Dvi dienas vyko paskaitos estų arba anglų kalbomis apie judėjimo ir šokio galią, teisę į dienos pietus bei kur ir ką geriau valgyti, apie ekologiškų drabužių naudą, buvo renkama šauniausia Estijos biuro administratorė.

Tarptautinė biuro prekių paroda kasmet vyksta vis kitoje Pabaltijo šalyje ir sulaukia vis didesnio susidomėjimo. Kitais metais susitiksime ir naujas idėjas pristatysime Rygoje.